Per main page
STARTPAGE

ABOUT PER
MAPS

STORIES
COOKING
MATH
DIARY

GAMES

PHOTO
3D
SOUND
VIDEO

PlanetHilmer main page
Andersson-Gillberg main page
Röd sill
Okänd
Lag 1
6 hg rensad strömming
2 dl faluättika (24%)
1 liter vatten
2 msk salt
Lag 2
2,5 msk vitvinsvinäger
9 msk olja

12 msk ketchup

1,8 dl socker
2 1/2 lök
dill
persilja
Första dagen
1. Rör ihop lag 1 och lägg i strömmingarna.
2. Låt stå i kylskåp ett dygn, övertäckt men med lufthål.

Nästa dag
3. Rör ihop lag 2.
4. Ta upp strömmingen ur lag 1, ta av skinnet och lägg i lag 2.
5. Blanda strömmingar och lag!
6. Låt stå ett par dagar i kylskåp, övertäckt men med lufthål.

 



Publik PGP-nyckel / Public PGP key
Designed with: DreamWeaver, FireWorks, PhotoShop