Per main page
STARTPAGE

ABOUT PER
MAPS

STORIES
COOKING
MATH
DIARY

GAMES

PHOTO
3D
SOUND
VIDEO

PlanetHilmer main page
Andersson-Gillberg main page
Glögg
Tommy Osbeck
1 flaska
Kryddblandning
1 dl vodka
4-5 bitar kanel
20 kryddnejlikor
1 liten bit ingefära
1 rågad tesked krossade kardemummakärnor
1/2 pomeransskal
Vinblandning
3 dl socker
1 rågad tesked vaniljsocker
1 flaska rödvin.

1. Krossa kryddorna i mortel och blanda med spriten. Låt stå ett dygn med lock på.

2. Sila bort resterna av kryddorna.

3. Blanda socker, vaniljsocker och rödvin. Värm blandningen tills den löser sig. Häll i den kryddade spriten.

 



Publik PGP-nyckel / Public PGP key
Designed with: DreamWeaver, FireWorks, PhotoShop